Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Dagstur Halsnæs

Smag på Gastrominoen, Halsnæs” starter fra Ågabet Outdoor Center, hvor I over en kop kaffe får jeres cykler og kort, mens vores personale gennemgår dagens oplevelser med jer.

Den første del af dagens tur går gennem Tisvilde Hegn. Tisvilde Hegn er Sjællands største hede og Danmarks femte største skov, og er helt perfekt til en cykeltur. Landskabet er varieret og omskifteligt landskab med bakkede hedelandskaber, tæt skov og sandklitter ved kysten.

I gør holdt ved det charmerende, traditionelle Badehotel, Liselængen, hvor I nyder en kop kaffe inden I besøger Dyssekilde Økosamfund, som er Danmarks ældste økologiske landsbyer. Grundtanken med det lille økologiske samfund er et skabe et miljø, som er baseret på tolerance, respekt, socialt fællesskab og ikke mindst at leve bæredygtigt og økologisk, og her bor mere end 200 personer i de 90 særegne boliger.

Den hyggelige gård, Tothaven er kendt for deres utroligt lækre gedeost og deres fabelagtige is, som er lavet på gedemælk og I må vitterligt ikke snyde jer selv for at smage de lækre is.

Jeres frokost skal nydes på Knud Spisehus i Hundested. Hos Knud Spisehus laver de mad, som de selv beskriver som ”bistro-klassikere på vores egen måde; søstærkt inspireret af alt det vand, der omgiver Hundested”.

I Hundested skal I også besøge Schumacher Brændevin. Her smager I forskellige virkelig lækre snaps og med smage som Asparges, Hyldeblomst, Rosmarin/Æble, Rødgran og Chili/Citron har I noget at se frem til.

Fra Hundested går turen rundt om Halsnæs Pynt, forbi Lynæs Havn og videre forbiGrønnessegaard Gods

Herfra cykler I videre til Ågabet. Ågabet af navnet på den lille kanal og det gamle fiskerleje, der nu er omdannet til Besøgscenter ved Danmarks største sø, Arresø. Besøgscenteret fortæller historien om ferskvandsfiskeriet i Arresø, og ikke mindst om den store eksport af sandart. Her kan I nyde en kop kaffe inden turen går retur mod Asserbo, hvor turen begyndte i morges.

Hvad er inkluderet?
  • Leje af cykler og udlevering af kort 

  • Tur gennem Tisvilde Hegn

  • Pause hos Liselængen

  • Besøg hus Dyssekilde Økosamfund

  • Besøg på Tothaven (med is)

  • Frokost på Knud Spisehus

  • Besøg hos Schumacher Brændevin

  • Besøg hos Grønnessegaard Gods Gårdbutik

Cover image
Om Tours Gastrominoen ApS

EN KULINARISK OG LOKAL OPLEVELSESREJSE PÅ MIKRONIVEAU MED FOKUS PÅ GASTRONOMI  OG GRØNNE OPLEVELSER. MASSER AF BEVÆGELSE, ENKEL LUKSUS OG NÆRVÆR MED NATUREN - PÅ TO HJUL. 

Gastrominoen er bæredygtigrejseform, der byder påen perlerækkeaf oplevelser - alt imens I cyklerigennem skov, marker, og langsstranden. Gastrominoener for os, der elsker det simple, men gode. Unikkeoplevelser med hjerte og nerve, masseraf natur og frisk luft, og hvor det gælder om at nyde pauserne. Det er slow travel - på den danske måde.

Tours Gastrominoen ApSKagerupbyvej 20B3200 Helsinge
info@gastrominoen.dk31136015
© 2024 Tours Gastrominoen ApS
Fra 1.245 kr./person
Company logo
Fra 1.245 kr./person