Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Dagstur Gribskov

Vores ”Smag på Gastrominoen, Gribskov” på Gastrominoen starter på vores kontor i København ved 9-tiden, hvor I får udleveret cykler, kort og vores veloplagte personale gennemgår dagens oplevelser med jer.

På cykler begiver I jer ud i de fine, grønne omgivelser i Gribskov og sætter kursen mod Annisse, hvor Vingården Garbolund ligger. På Garbolund produceres naturvin. I får rundvisning på vingården og skal også smage de liflige druer. Det er også hos Jette, som driver Garbolund, at I skal spise jeres frokost på den lille, charmerende brostensbelagte gårdsplads.

Efter vinsmagningen besøger I mikrobryggeriet Det våde får i Græsted. Det er de to passionerede ildsjæle, Marianne og Henrik, som stolt viser deres lille sted frem og begejstrede øser ud af deres viden, gavmildt lader jer smage deres velsmagende øl.

Sidst, men bestemt ikke mindst skal I besøge Torben på Thornæs Destilleri i Kagerup. Han giver jer et indblik i arbejdsprocesserne på destilleriet og I får lov til at smage gode, gyldne whisky og lækre gin.

Ved Thornæs Destilleri ligger også det lille Mosteri, Kagerup Most, som laver lækre lækre og velsmagende most og lemonade lavet på frugter fra lokalområdet, og I får naturligvis lov til at smage på mosten og lemonade.

Dagen slutter ved 18-tiden, når I er retur.

Hvad er inkluderet?
  • Leje af cykler og udlevering af kort
  • Rundvisning og smagning på Vingården Garbolund
  • Rundvisning og smagning hos mikrobryggeriet Det Våde Får
  • Rundvisning og smagning hos Thornæs Destilleri
Cover image
Om Tours Gastrominoen ApS

EN KULINARISK OG LOKAL OPLEVELSESREJSE PÅ MIKRONIVEAU MED FOKUS PÅ GASTRONOMI  OG GRØNNE OPLEVELSER. MASSER AF BEVÆGELSE, ENKEL LUKSUS OG NÆRVÆR MED NATUREN - PÅ TO HJUL. 

Gastrominoen er bæredygtigrejseform, der byder påen perlerækkeaf oplevelser - alt imens I cyklerigennem skov, marker, og langsstranden. Gastrominoener for os, der elsker det simple, men gode. Unikkeoplevelser med hjerte og nerve, masseraf natur og frisk luft, og hvor det gælder om at nyde pauserne. Det er slow travel - på den danske måde.

Tours Gastrominoen ApSKagerupbyvej 20B3200 Helsinge
info@gastrominoen.dk31136015
© 2024 Tours Gastrominoen ApS
Fra 1.795 kr./person
Company logo
Fra 1.795 kr./person